Bouwen met Van der Helden

Bouwers met duurzame aandacht sinds 1970

Ons bedrijf

In 1970 nam Fier van der Helden het Aannemersbedrijf De Jongh over van zijn voormalige werkgever. Deze had geen opvolger binnen de familie en spoorde hem aan het bedrijf voort te zetten. De heer Van der Helden legde een gezonde basis onder het bedrijf, waarvan zijn zoon Wim van der Helden, in 1986 medefirmant werd en sinds 2001 eigenaar is. Het bedrijf werd in 1997 een BV en is in 2002 verplaatst naar het huidige ruime nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” te Ophemert.

Duurzaamheid

Wij besteden veel aandacht aan duurzaam bouwen. Met onze kennis van verschillende werkwijze en variërende producten bouwen wij samen met de klant aan een prettige en duurzame woon en/ of werkomgeving. Betrokkenheid en persoonlijk overleg met de opdrachtgever staan hierbij centraal. In alle fasen van het bouwproces luisteren wij aandachtig naar uw wensen, zodat wij deze kunnen omzetten naar een mooi eindproduct.

Certificaten

Ons bedrijf is aangesloten bij de Stichting Bouwgarant, die controleert op kwaliteit, werkmethodiek en het nakomen van afspraken. Voor opdrachtgevers vormt de Stichting Bouwgarant de verzekering dat zij een goed bedrijf hebben gekozen.

Tevens is ons bedrijf lid van Bouwend Nederland en Woningborg en zijn we gekwalificeerd als Erkend Leerbedrijf.

Kennis maken?

Wilt u een huis of bedrijfspand gaan bouwen, maar wilt u zich eerst oriënteren over de mogelijkheden, de prijzen en de meest gewenste aanpak? Maak dan gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij zetten u dan graag de mogelijkheden uiteen van bijvoorbeeld aanneming, het werken op basis van open calculatie, desgewenst met een bouwteam. Ook wanneer uw plannen nog geen vaste vorm hebben denken wij graag over uw toekomstige project mee!