Bouwen met Van der Helden

Verbouw

Aanpassing of uitbreiding

Bij een interne aanpassing of kleine uitbreiding aan uw huis, denken wij graag mee over een passende oplossing die wij desgewenst door middel van schetsen verduidelijken. Met daarnaast een offerte, waarin toegepaste materialen en werkwijze staan weergegeven, komen wij tot het door onze opdrachtgever gewenste resultaat.

De meest voorkomende aanpassingen van woningen en bedrijfsgebouwen zijn de uitbreiding met bijvoorbeeld een serre, garage of dakkapel.Ook voeren wij groot onderhoud uit of een combinatie van aanpassing en onderhoud. Vooral bij onderhoud is het vaak mogelijk om betere, onderhoudsvriendelijkere materialen te gebruiken. Hiermee kunt u op de langere termijn in veel gevallen de kosten terug verdienen. 

Flexibele uitvoering

Wij beschikken over een eigen moderne timmerwerkplaats en metaal-constructiebedrijf. Hiermee verzekeren wij ons in een bepaalde flexibiliteit en de vereiste kwaliteit voor het proces van de bouw. Doordat wij hierover beschikken geeft dit ook een pré voor onderhouds-, reparatie en restauratiewerkzaamheden. Dit eigen beheer zorgt voor een snellere realisatie in de uitvoeringsfase.

Bouwers met duurzame aandacht sinds 1970

Kennis maken?

Wilt u een huis of bedrijfspand gaan bouwen, maar wilt u zich eerst oriënteren over de mogelijkheden, de prijzen en de meest gewenste aanpak? Maak dan gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij zetten u dan graag de mogelijkheden uiteen van bijvoorbeeld aanneming, het werken op basis van open calculatie, desgewenst met een bouwteam. Ook wanneer uw plannen nog geen vaste vorm hebben denken wij graag over uw toekomstige project mee!