Bouwen met Van der Helden

Nieuwbouw

Specialistische vakkennis

Van der Helden heeft een uitstekende naam op gebied van onze drie deelmarkten.

Nieuwbouw: vrijstaande/ particuliere en exclusieve woningen. Seriematige woningbouwprojecten (tot 40 woningen) en bedrijfspanden.

Verbouw & Renovatie: aanpassen/ restylen, verduurzamen en uitbreiden woningen en/ of bedrijfspanden.

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en de afwerking, wat onder andere tot uitdrukking komt in de keuzes van materialen en de juiste selectie van vaste onderaannemers. Deze onderaannemers (o.a. stukadoors, tegelzetters, elektriciens en loodgieters) vormen al jaren lang één team waarmee wij de projecten realiseren. Allemaal bedrijven met veel specialistische vakkennis.

Prijs-kwaliteitverhouding

Door een efficiënte werkwijze is ons bedrijf in staat tegen concurrerende prijzen goed en duurzaam vakwerk te leveren. Daarbij is niet alleen van belang dat u trots kunt zijn op uw nieuwbouw, maar ook dat het gebouwde onderhoudsvriendelijk is en zijn uitstraling behoudt.

Aanpak

De aanpak van de nieuw (ver)bouw kan verschillen. Desgewenst kunnen wij u van het ontwerp tot de oplevering met advies en begeleiding terzijde staan. Eventueel verzorgen wij daarnaast de schetsen en bouwtekeningen. Uiteraard werken wij samen met architecten of andere deskundigen om uw bouwplannen optimaal vorm te geven.

Prijsvorming

Afhankelijk van de aard van het project en de voorkeur van de opdrachtgever maken wij een offerte met bijbehorende begroting op basis van een vaste aanneemsom, mits materialen en werkmethoden goed zijn omschreven of duidelijk zijn.

Regie-basis

Ook kan het werk in regie worden uitgevoerd, waarbij aan de hand van de wensen een richtbegroting wordt opgesteld. Is de opdrachtgever voornemens met ons verder te gaan, dan ontvangt deze de begroting. Vervolgens wordt het werk uitgevoerd op basis van nacalculatie van uren en verwerkte materialen. Voor welke aanpak u ook kiest; het is altijd verstandig om al in een vroeg stadium van uw (ver)bouwplannen met ons te overleggen. Een eerste offerte is geheel vrijblijvend.

Bouwers met duurzame aandacht sinds 1970
Kennis maken?

Wilt u een huis of bedrijfspand gaan bouwen, maar wilt u zich eerst oriënteren over de mogelijkheden, de prijzen en de meest gewenste aanpak? Maak dan gerust een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij zetten u dan graag de mogelijkheden uiteen van bijvoorbeeld aanneming, het werken op basis van open calculatie, desgewenst met een bouwteam. Ook wanneer uw plannen nog geen vaste vorm hebben denken wij graag over uw toekomstige project mee!