Uitbreiding "De Herbergier"

Beneden-Leeuwen

Architect

Jaar van uitvoering

2014-2015

Opdrachtgever

Woonstichting De Kernen

Klant aan het woord

Tijdens de grootse en intensieve verbouwing van het welbekende pand de Brouwershof naar “Herbergier” Beneden-Leeuwen hebben wij als zorgondernemers enorm genoten van het enthousiasme en de betrokkenheid van de bouwers van Van der Helden. De goede bereikbaarheid, altijd de mogelijkheid tot overleg en uitleg, het mee denken en steeds weer ervaren dat ze gevoel hadden voor wie en wat ze aan het bouwen waren. Voor ons als onervarenen in de bouw een grote geruststelling en een groot plezier, we hebben door dit proces de Herbergier echt al tot een prachtig thuis kunnen maken voor de bewoners en onze gasten en voor ons zelf. Dank mannen voor de prachtige tijd! Reactie Marco van Herwaarden – De Kernen Opdrachtgever verbouwing en uitbreiding de Herbergier Hoe we bij Van der Helden zijn terechtgekomen? Van der Helden is gevestigd in een van onze kernen waar onze huurwoningen staan. In het verre verleden zijn we met elkaar in contact gekomen voor onderhoud en de nieuwbouw van huurwoningen. Hoe is de bouw verlopen? De uitvoering van de verbouw en nieuwbouw aan het pand de “herbergier” is prima verlopen. De bouw bestond uit een gedeelte sloop en vervangende nieuwbouw en een gedeelte renovatie van een monumentaal pand. 
Door middel van een leanplanning is de bouw snel gerealiseerd. Het opmaken van een leanplanning was een nieuwe manier van plannen voor Van der Helden. Door de goede ketensamenwerking tussen opdrachtgever De Kernen, bouwbedrijf Van der Helden en de overige bouwpartners is het uitstekend gegaan. Het contact met de medewerkers van Van der Helden tijdens de bouw is erg goed. Ze zijn goed bereikbaar, de mensen zijn meedenkend en er is een grote betrokkenheid van de medewerkers tijdens de uitvoering. Dit vinden wij erg belangrijk in de samenwerking. Hoe is het eindresultaat geworden? Het eindresultaat is een mooie “Herbergier”! Zowel de afwerking aan de buiten- als de binnenzijde ziet er schitterend uit. Van zowel de omgeving als van de bezoekers van het pand hebben we complimenten gekregen over hoe alles er uit ziet. Er is vakwerk geleverd! Tips voor verbetering? De kwaliteit van de uitvoering is prima. Behoud de goede communicatie naar de opdrachtgever(s). Dit blijft waardering en werk opleveren.

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden