Eenvoudig woonhuis tot villa

Tiel

Architect

Krijger en Wagter

Jaar van uitvoering

2014

Opdrachtgever

Dhr. Ellis

Klant aan het woord

Via de architect Boudewijn Krijger uit Buren ben ik terechtgekomen bij Bouwbedrijf Van der Helden voor de grondige verbouwing van een woonhuis. Het dak ging er letterlijk vanaf en werd vervangen door een mansarde kap. Alle kozijnen zijn vervangen en de badkamer is naar boven verplaatst. Tenslotte is al het gevelwerk gestuukt waardoor het huis een heel andere uitstraling heeft gekregen en bijna onherkenbaar is veranderd. De verbouwing heeft 7 maanden geduurd en is zeer stipt volgens plan verlopen. Tijdens de bouw was er geregeld contact met Van der Helden. Elke twee weken was er een bouwvergadering waarin de agenda werd besproken en de voortgang geëvalueerd. Van der Helden werkt nauwgezet samen met architect Boudewijn Krijger en diens staf. De regie met onderaannemers was strak geregeld. Er was tijdens de bouw genoeg ruimte voor variatie en gewijzigde plannen, dat was erg prettig. Het eindresultaat is in een woord fantastisch te noemen!

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden