Peuterspeelzaal naar verloskundigenpraktijk

Ochten

Architect

Jaar van uitvoering

2014

Opdrachtgever

Verloskundigenpraktijk Ochten

Klant aan het woord

Wij zaten met onze verloskundigen praktijk voorheen in het Medisch Centrum de Bongerd te Ochten. Dit centrum -voorheen alleen apotheek- is destijds door van der Helden verbouwd en uitgebreid. Het resultaat was een prachtig centrum, een zeer goede samenwerking en begeleiding waarbij de kwaliteit altijd voorop stond. Uit deze ervaring kwam de keus voor van der Helden voort. De verbouwing verliep vlot, netjes en volgens afspraak. Wat wij als zeer positief ervaren hebben is het feit dat er met ons mee gedacht werd en daaruit volgend kwamen er leuke voorstellen die door het bouwbedrijf getekend en uitgevoerd werden. Dit betrof niet alleen het exterieur, maar ook het interieur. Wij zijn erg tevreden en krijgen hele leuke en positieve reacties van onze cliënten. Vooral de meubelen en de afwerking met het steigerhout roepen veel enthousiasme op.

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden