Keuken en woonkamer woonhuis

Ophemert

Architect

Eigen ontwerp

Jaar van uitvoering

2015

Opdrachtgever

Familie Illy

Klant aan het woord

Zo’n twintig jaar geleden zijn wij in Ophemert komen wonen en zochten voor de verbouwing van ons huis een aannemer. Na verschillende offertes te hebben opgevraagd, viel de keuze op Bouwbedrijf van der Helden. Prijstechnisch gezien niet ongunstig en we vonden het fijn om met een dorpsgenoot te werken. Inmiddels hebben we al zeven verbouwingen achter de rug met Van der Helden, dus je kunt ons gerust een vaste klant noemen. Ons huis is beetje bij beetje onherkenbaar veranderd en we zijn altijd heel tevreden geweest over het Bouwbedrijf. Tijdens de laatste verbouwing hebben we de woonkamer grondig aangepakt, waarbij de ruimte opnieuw is ingedeeld. Een resultaat van deels eigen ideeën en deels ideeën van Van der Helden. Er zijn een paar details die het heel leuk hebben gemaakt. De prachtige zwarte deuren bijvoorbeeld waren een idee van Wim, die deze zelf ook in huis heeft. We konden deze bij hem thuis bekijken en waren meteen enthousiast! Het glazen luik naar de kelder was onze eigen wens, en zag Wim in eerste instantie niet helemaal zitten, maar ook daar is Wim nu heel enthousiast over. De bouw heeft zo’n 4  maanden geduurd en is heel prettig verlopen. Van der Helden heeft heel plezierige werknemers die de werkplek opgeruimd achterlaten, en Wim komt zelf ook regelmatig langs om te bekijken of alles naar wens is. We zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat, we hadden niet durven dromen dat het zo mooi zou worden!

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden