Uitgelicht: woning op de Vest 2

Dordrecht

Architect

Lugten Malschaert architecten

Jaar van uitvoering

2016-2017

Opdrachtgever

Familie De Vries

Klant aan het woord

Samen met onze buren (als mede-opdrachtgevers) hebben we Van der Helden geselecteerd voor het bouwen van ons nieuwe huis. Een goede keuze kunnen we achteraf zeker bevestigen. Een eigen huis bouwen was voor ons best een grote stap maar met onze architect (Lugten-Malschaert) en de goede samenwerking met de medewerkers van bouwbedrijf Van der Helden is ons prachtige huis gerealiseerd. Sommige onderdelen van ons huis zijn niet standaard (b.v. de ronde ramen en brievenbus) maar de mensen van Van der Helden wisten steeds weer een mooie creatieve oplossing te bedenken die soms handmatig door hun werden vervaardigd. We krijgen regelmatig van onze B&B gasten complimenten over de afwerking van het huis waardoor we steeds weer realiseren wat een goede aannemer we hebben getroffen. Kortom , we zijn zeer tevreden met bouwbedrijf Van der Helden wat betreft de uitvoering van de bouw, de onderlinge communicatie en aandragen van oplossingen. Letty Verschoor en Cor de Vries

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden