Uitgelicht: Woning aan de Vest 1

Dordrecht

Architect

Groeneweg van der Meijden architecten

Jaar van uitvoering

2016-2017

Opdrachtgever

Familie De Haas

Klant aan het woord

Samen met onze drie toekomstige buren en drie architecten hebben we bouwbedrijf van der Helden leren kennen in onze zoektocht naar een aannemer voor het bouwen van vier verschillende maar wel geschakelde stadswoningen in de historische binnenstad van Dordrecht. Een flinke uitdaging voor alle partijen! Tijdens het voorbereidingsproces is er veelvuldig en langdurig contact geweest met van der Helden, waarbij ze altijd netjes en compleet hebben gecommuniceerd en daarnaast het nodige geduld hebben gehad. Tijdens het bouwproces is deze communicatie heel goed doorgezet. In zo’n project met zoveel details gaat er altijd wel iets fout, dat was in ieder geval onze verwachting, maar door vaste mensen op de bouw, vaste contactpersonen en vlotte communicatie is het proces soepel verlopen. En op de momenten dat het dan wat tegenzat hebben de mannen van Van der Helden zich zeer goed ingespannen om dit weer recht te trekken. We vonden het erg prettig dat er vooral aandacht was voor de details die wij als particuliere opdrachtgever en onze architect (Groeneweg en van der Meijden uit Dordrecht) belangrijk vonden. Ook de communicatie tussen de architect en de mensen van Van der Helden was prettig. Mede hierdoor wonen we nu in een huis waar we ons erg prettig voelen en wat echt de sfeer uitstraalt die we vooraf in gedachten hadden.

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden