Woonhuis

Beneden-Leeuwen

Architect

Jaar van uitvoering

2015

Opdrachtgever

Familie Van Erp

Klant aan het woord

Via een familielid, die goede ervaringen had met bouwbedrijf van der Helden, zijn wij  bij dit aannemersbedrijf terecht gekomen. Vanaf aanvang verliepen de gesprekken gemoedelijk en werd er goed meegedacht bij de te realiseren nieuwbouw van onze woning. De bouw is uitstekend verlopen. Een tweetal vaste medewerkers van Van der Helden waren continu op de bouw aanwezig en waren ons aanspreekpunt. Ook de onderaannemers waarmee Van der Helden samenwerkt zijn plezierige en vakkundige bedrijven. De moderne nieuwbouwwoning voldoet geheel aan onze verwachtingen en het resultaat is uitzonderlijk mooi geworden. De woning is strak en stijlvol afgewerkt. Wij kijken met plezier terug op de bouwtijd met van der Helden!

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden