Woninguitbreiding

Zeist

Architect

Joost Buijs architecten BV

Jaar van uitvoering

2014

Opdrachtgever

Familie Willems – van Herk

Klant aan het woord

Bij toeval kwamen we bij Bouwbedrijf van der Helden B.V. terecht. Na het eerste gesprek was het gevoel (en ook de prijs) meteen goed. En daar hebben we geen spijt van gehad! Ons huis is met zorg en veel vakmanschap verbouwd. Het resultaat is precies wat we voor ogen hadden…en meer. En dat ook nog eens binnen budget èn in een korter tijdsbestek dan was afgesproken! De bouw en dagelijkse begeleiding werden gedurende de kleine 3 bouwmaanden verricht door twee dezelfde medewerkers. Dit vergemakkelijkt het overleg, maar brengt vooral ook continuïteit en rust. Tijdens de bouw kwam Wim van der Helden zelf ook regelmatig langs. Hij luistert goed naar je wensen en heeft goede en creatieve adviezen. Wim straalt rust (voor alles is een oplossing en alles komt goed) en vakmanschap uit. Bouwbedrijf Van der Helden voert niet alleen uit maar denkt ook mee. Hoewel onze gehele benedenverdieping werd opengebroken. Toch konden wij gewoon blijven wonen in ons huis vanwege de faciliteiten die daartoe speciaal bedacht en aangebracht waren door Van der Helden. Op vragen en verzoeken werd steeds snel en adequaat gereageerd en dankzij goede tips van Wim hebben wij nu bijvoorbeeld ook een prachtige houten vloer. Wij voelden ons echt ‘ontzorgd’ en zijn erg tevreden met het verbouwproces en ons nieuwe (t)huis.

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden