Woninguitbreiding

Gorinchem

Architect

A. van Andel

Jaar van uitvoering

2011

Opdrachtgever

Privé

Klant aan het woord

Wij hebben een huis uit 1928 waarvan weinig tekeningen beschikbaar waren. Er was ooit een uitbouw gedaan en de bestaande bouw wilden wij graag moderner. Op basis van meerdere goede referenties uit onze woonplaats hebben wij Van der Helden benaderd. Vanaf het eerste moment hadden wij de indruk dat Van der Helden onze taal sprak: -Er werd meegedacht; -Er kwamen goede ideeën; -De opbouw van de offerte was zoals wij het hadden gevraagd; -De correctheid van informatie voorziening van prima. Na aanvang van de werkzaamheden hebben wij redelijk veel aanpassingen gemaakt op de aanvankelijke bouw-ideeën. De flexibiliteit van de mensen was geweldig. Sterker nog: men kwam zelf telkens met verbeterpunten. Nette medewerkers en uitstekende onderaannemers maken Van der Helden voor ons een betrouwbare aannemer. Tot het laatste lampje is netjes afgemaakt. Een volgend project gaat bij ons op zeker naar Van der Helden.

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden