Bijgebouw

Kerk-Avezaath

Architect

Adri Luiken

Jaar van uitvoering

2018

Opdrachtgever

Privé

Klant aan het woord

We zijn bij Van der Helden uitgekomen vanwege goede ervaring die we hoorden vanuit mensen die nostalgische bouw door hen hebben laten uitvoeren. De bouw is goed verlopen, binnen de afgestemde tijd, volgens het goed uitgewerkte plan van de architect De heer Luiken. Waar keuzes gemaakt moesten worden werd hier snel en goed op ingespeeld. Het persoonlijke contact met de bouwers en onze contactpersonen binnen Van Helden heeft een bijdrage geleverd aan het eindresultaat. Deskundig advies en altijd open staand voor eigen ideeën. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het heeft onze verwachtingen overtroffen. Vanwege de specialisatie die het bedrijf Van der Helden heeft, door goede vakmensen dit te laten uitvoeren, hebben we onze al wensen kunnen invullen en genieten we van de extra ruimte naast onze boerderij. We bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan, zeker voor bouwactiviteiten zoals onze aanbouw.

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden