Monumentale schuur tot woonhuis

Rhenoy

Architect

Jong Zeeuw architecten adviseurs

Jaar van uitvoering

2015

Opdrachtgever

Familie Meijer – van de Coolwijk

Klant aan het woord

Toen we 7 jaar geleden het huis kochten stond één ding vast: de schuur zou ooit nog een keer verbouwd worden en bij het huis betrokken worden. Ruim 2 jaar geleden hebben we een architect benaderd en is de eerste stap gezet. De architect heeft uiteindelijk een aantal aannemers benaderd waaronder Van der Helden. Deze werd door onszelf aangedragen op aanraden van een kennis, die al eens had samengewerkt met Van der Helden. Eigenlijk was het bij de eerste bezichtiging al duidelijk voor ons wie uiteindelijk de aannemer zou worden voor deze verbouwing. Van der Helden denkt in oplossingen en niet in problemen, is een aannemer die meegaat met de ontwikkelingen in de markt en toch oog houdt voor het behoud en de details van een monumentaal pand. De bouw is zeer goed verlopen. Het contact met Van der Helden en de mensen op de werkvloer was goed. We zijn ook zeer te spreken over Willem, de voorman. Hij is meedenkend en blijft altijd nuchter en rustig. Korte en heldere communicatie. De meeste mensen die ik dit vertel kijken me vragend aan. Ja, echt? Ja, echt! Want meestal hoor je mensen die nogal het een en ander aan te merken hebben op hun aannemer. Nou, wij dus helemaal niet. We zijn helemaal gelukkig met het resultaat. Chapeau, bouwbedrijf Van der Helden!

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden