Karakteristiek monumentale boerderij

De Betuwe

Architect

Wagter Krijger

Jaar van uitvoering

2020-2021

Opdrachtgever

Privé

Klant aan het woord

Na het bekijken van een aantal boerderijen in onze omgeving, was de keuze snel gemaakt! Zonder twijfel kozen we voor aannemersbedrijf van der Helden. De samenwerking was erg prettig met voldoende overleg en contactmomenten. Het eindresultaat is boven verwachting. De woning is uiteindelijk ruimer, lichter en groter geworden dan gedacht. Daar het een zeer oude boerderij betreft, was kennis, aanpassingsgerichtheid en het denken in mogelijkheden van belang. Leuk was het, om te ervaren, dat iedereen met zijn eigen expertise een welkome aanvulling heeft kunnen bieden op zijn eigen vakgebied. Erg dankbaar zijn we, dat we nu met zeer veel woongenot en met alle aanpassingen van deze tijd, in deze gerenoveerde woning kunnen wonen. Door zoveel oog te hebben en te houden voor de authentieke details en constructies, is er alles wat mogelijk was behouden gebleven of weer gemaakt zoals het vroeger ook was. De sfeer die we ervoeren toen we de boerderij voor de eerste keer zagen en die ons zo aansprak, is op en top gebleven, zo niet in ere herstel

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden