Landelijk woonhuis

Varik

Architect

Pieter Oosterhout, bureau voor architectuur BNA

Jaar van uitvoering

2019

Opdrachtgever

Privé

Klant aan het woord

Na een goed en intensief traject met de architect Giel Sengers (buro Oosterhout), waren wij er snel uit met de keuze voor een bouwbedrijf. Bouwbedrijf van der Helden staat zeer goed bekend bij ons in de buurt en dit bleek ook direct uit de gesprekken. Meedenkend met goede aanvullende tips voordat we gingen bouwen. Tijdens de bouw kregen wij te maken met vaklieden van Wim, deze mannen waren niet alleen vriendelijk ook hier ging het meedenken in het mooier en beter bouwen iedere dag vanzelf. ”het zit waarschijnlijk in het DNA van het bedrijf” Bouwen met plezier, voor veel mensen is bouwen een moeizaam traject. Wij hebben het als LEUK ervaren en dat komt mede door bouwbedrijf van der Helden.

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden