Duurzame woning

Buren

Architect

Orga

Jaar van uitvoering

2019-2020

Opdrachtgever

Privé

Klant aan het woord

Jaren geleden kwam Wim van der Helden met zijn medewerkers bij ons bedrijf voor een bedrijfsuitje.Toen hebben we al grappen gemaakt over als we ooit weer zouden gaan bouwen we zeker aan hen zouden denken. Dus toen we de kans kregen om dit nieuwe project te mogen gaan bouwen hebben we Wim gevraagd of hij dit voor ons kon realiseren.  Al meteen vanaf het moment dat we er samen uit waren was er een fijne samenwerking. Tijdens het doornemen van de tekening kwam er al advies van van der Helden over bv dakraam hoogtes, materialen etc. Ons huis is geheel van hout en de wanden zijn op de werkplaats gemaakt. We hebben het enorm gewaardeerd dat we dit met de familie mochten komen bekijken en er ruim tijd was voor uitleg over dit proces. Ook gedurende de hele bouw hebben we genoten van de uitwisseling van tips en advies en de ruimte om zelf ook wat te mogen doen. De reden dat wij ook andere opdrachtgevers Van der Helden zouden willen adviseren is vooral de kwaliteit, zorg en gedrevenheid waarmee gebouwd wordt. En daarnaast hebben wij erg genoten van de gezelligheid en gemoedelijkheid van de jongens op de bouw voor wie niks teveel was als je ze iets vroeg. Inmiddels zitten we nu ongeveer een half jaar in ons huis. Nee, het is nog niet af, maar het voelde al vanaf de fundering als ons thuis. Mannen van van der Helden, nogmaals veel dank voor het realiseren van dit heerlijke huis op deze prachtige plek!

Bouwen met Van der Helden

Bouwbedrijf Van der Helden is al meer dan 50 jaar actief in de bouwbranche. Wij zijn gevestigd in een ruim nieuwbouwpand op het industrieterrein “De Geer” in Ophemert. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie projecten en bouwen graag met duurzame aandacht. Wilt u met ons bouwen? Neem dan contact met ons op!

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten of ons laatste nieuws volgen? Neem dan een kijkje op onze Facebook pagina! Hier delen wij de door ons opgeleverde projecten en vertellen we u graag over de ontwikkelingen bij bouwbedrijf Van der Helden!

Deel dit bericht met uw familie en vrienden