Klant aan het woord – Renovatie karakteristieke boerderij in de Betuwe

Title1
Title2

Reactie opdrachtgever
Renovatie karakteristieke boerderij in de Betuwe 2020-2021

Na het bekijken van een aantal boerderijen in onze omgeving, was de keuze snel gemaakt! Zonder twijfel kozen we voor aannemersbedrijf van der Helden.
De samenwerking was erg prettig met voldoende overleg en contactmomenten. Het eindresultaat is boven verwachting. De woning is uiteindelijk ruimer, lichter en groter geworden dan gedacht.
Daar het een zeer oude boerderij betreft, was kennis, aanpassingsgerichtheid en het denken in mogelijkheden van belang. Leuk was het, om te ervaren, dat iedereen met zijn eigen expertise een welkome aanvulling heeft kunnen bieden op zijn eigen vakgebied.
Erg dankbaar zijn we, dat we nu met zeer veel woongenot en met alle aanpassingen van deze tijd, in deze gerenoveerde woning kunnen wonen. Door zoveel oog te hebben en te houden voor de authentieke details en constructies, is er alles wat mogelijk was behouden gebleven of weer gemaakt zoals het vroeger ook was. De sfeer die we ervoeren toen we de boerderij voor de eerste keer zagen en die ons zo aansprak, is op en top gebleven, zo niet in ere herstel