Klant aan het woord – Wim en Margreet, duurzame woning Buren


Reactie van Wim en Margreet
Nieuwbouw duurzame woning Buren (gld), 2019-2020

Jaren geleden kwam Wim van der Helden met zijn medewerkers bij ons bedrijf voor een bedrijfsuitje.Toen hebben we al grappen gemaakt over als we ooit weer zouden gaan bouwen we zeker aan hen zouden denken.
Dus toen we de kans kregen om dit nieuwe project te mogen gaan bouwen hebben we Wim gevraagd of hij dit voor ons kon realiseren. 

Al meteen vanaf het moment dat we er samen uit waren was er een fijne samenwerking. 
Tijdens het doornemen van de tekening kwam er al advies van van der Helden over bv dakraam hoogtes, materialen etc. 
Ons huis is geheel van hout en de wanden zijn op de werkplaats gemaakt. We hebben het enorm gewaardeerd dat we dit met de familie mochten komen bekijken en er ruim tijd was voor uitleg over dit proces.
Ook gedurende de hele bouw hebben we genoten van de uitwisseling van tips en advies en de ruimte om zelf ook wat te mogen doen.
De reden dat wij ook andere opdrachtgevers Van der Helden zouden willen adviseren is vooral de kwaliteit, zorg en gedrevenheid waarmee gebouwd wordt. En daarnaast hebben wij erg genoten van de gezelligheid en gemoedelijkheid van de jongens op de bouw voor wie niks teveel was als je ze iets vroeg.

Inmiddels zitten we nu ongeveer een half jaar in ons huis. Nee, het is nog niet af, maar het voelde al vanaf de fundering als ons thuis.
Mannen van van der Helden, nogmaals veel dank voor het realiseren van dit heerlijke huis op deze prachtige plek!