Familie Illy – verbouwing woonhuis Ophemert

reactie Familie Illy, verbouwing Ophemert
Interne verbouwing keuken en woonkamer woonhuis Ophemert, 2015

Zo’n twintig jaar geleden zijn wij in Ophemert komen wonen en zochten voor de verbouwing van ons huis een aannemer. Na verschillende offertes te hebben opgevraagd, viel de keuze op Bouwbedrijf van der Helden. Prijstechnisch gezien niet ongunstig en we vonden het fijn om met een dorpsgenoot te werken.
Inmiddels hebben we al zeven verbouwingen achter de rug met Van der Helden, dus je kunt ons gerust een vaste klant noemen.
Ons huis is beetje bij beetje onherkenbaar veranderd en we zijn altijd heel tevreden geweest over het Bouwbedrijf.

Tijdens de laatste verbouwing hebben we de woonkamer grondig aangepakt, waarbij de ruimte opnieuw is ingedeeld. Een resultaat van deels eigen ideeën en deels ideeën van Van der Helden. Er zijn een paar details die het heel leuk hebben gemaakt.
De prachtige zwarte deuren bijvoorbeeld waren een idee van Wim, die deze zelf ook in huis heeft. We konden deze bij hem thuis bekijken en waren meteen enthousiast! Het glazen luik naar de kelder was onze eigen wens, en zag Wim in eerste instantie niet helemaal zitten, maar ook daar is Wim nu heel enthousiast over.

De bouw heeft zo’n 4  maanden geduurd en is heel prettig verlopen.
Van der Helden heeft heel plezierige werknemers die de werkplek opgeruimd achterlaten, en Wim komt zelf ook regelmatig langs om te bekijken of alles naar wens is.

We zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat, we hadden niet durven dromen dat het zo mooi zou worden!